Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Καινούριος Χώρος

Γεια και χαρά σας!!! Ενημερώνω πως κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 5 με 8 ,όπως παλιά, θα συνεχίσουμε τη δράση μας σε χώρους που μας παραχωρεί ευγενικά η Νομαρχία. Σε τούτο το blog θα ανεβάζω τα θέματα του μήνα και τις βασικές ασκήσεις που κάνουμε για να μην μένει κανείς πίσω, ενώ μπορείτε να δουλεύετε δύο και τρία θέματα ταυτόχρονα. Τα πρώτα μας ραντεβού λοιπόν είναι στην πίσω πόρτα της Νομαρχίας (το μεγάλο κτίριο αριστερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) 5:30μμ την Τετάρτη 23/2 και την ίδια ώρα την Πέμπτη 24/2 η οποία είναι και Τσικνοπέμπτη.(αφήστε σχόλιο αν σκοπεύετε να έρθετε για να ξέρω)
Φέρτε μαζί σας τα έργα που έχετε αφήσει στη μέση, τα υλικά σας και εικόνες για καινούρια έργα. Για ερωτήσεις- διευκρινίσεις κάντε σχόλια εδώ στο blog ή στείλτε μου μήνυμα. Καλή αρχή ξανά!?! και καλό κουράγιο. Άντε να φτιάξει και ο καιρός να πάρουμε τους δρόμους και τις παραλίες για κανένα τοπίο και καμιά ακουαρέλα!!!! Παρασκευή

7 σχόλια:

  1. hello!paraskeui pira to sms sou k mpika.tin pempti tha erthw logika!an den ginei tha mpw aurio na to mathw apo edw!tha ta poume apo kontaa filakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. georgia 8amai tin tetarti na egkainiasoume to neo xoro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Guys, μ'αρέσει το καινούριο εργαλείο μας. Ελπίζω να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα, είμαι σίγουρη δηλαδή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό μήνα!!! αύριο κατα τις 5.30, νομαρχία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή