Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Διαδικτιακός Διαγωνισμός Παραμυθιού


Αγαπητοί φίλοι/ φίλοι φίλων κ.ο.κ συμμετέχω σε ένα διαδικτυακό διαγωνιασμού παραμυθιού και σας προσκαλώ να διαβάσετε το παραμύθι μου "Ο υπολογιστής του Πίπη και το ποντίκι" και αν σας αρέσει φυσικά να το ψηφίσετε! Το παραμύθι το εμπνεύστηκα καθώς έκανα μάθημα σε παιδάκια Α΄Δημοτικού σε μια προσπάθεια να τραβήξω το ενδιαφέρον τους και να τα εισάγω στα βασικα μέρη του υπολογστή.
Μπορείτε να πάτε κατευθείαν από το link

   Αν δεν δουλεύει το παραπάνω Link μπορείτε να πάτε από www.google.com -->  διαγωνισμός παραμυθιού τρίκαλα-->Τα παραμύθια του Μύλου-->Ψηφοφορία παραμυθιού-->Ο υπολογιστής του Πίπη και το ποντίκι ή κατευθείαν από τη σελίδα http://www.milosxotikon.gr και μετά Τα παραμύθια του Μύλου-->Ψηφοφορία παραμυθιού-->Ο υπολογιστής του Πίπη και το ποντίκι.
   Ο διαγωνισμός λήγει στις 26 Δεκέμβρη κα μπορείτε να ψηφίσετε ως 3 παραμύθια. Αν κάποιος θέλει μπορεί να το ποωθήσει και σε δικούς του φίλους!

Ευχαριστώ!

4 σχόλια:

  1. Γεωργια διαβασα το παραμυθι σου!!πολυ καλό. Μπράβο... εγω ακόμη γράφω και δεν εχω αποφασισει τι θα κανω. το ψηφισα. ευχομαι να γραψεισ και αλλα!
    Ελευθερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Γεωργία είμαι ένας μαθητής του τμηματος ΣΤ1 και πηγαίνω στο πρώτο δημοτικο σχολείο Ηγουμενιτσας.ΟνομαζομαιΓιωργος Ρωσσης.Διάβασα το παραμύθι σας και μου άρεσε πολύ, καθώς και το ψήφισα.Σας εύχομαι καλη τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Ελπίζω να μου έρθει έμπνευση να γράψω και άλλα!

    Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ψήφισα ,ελπίζω να τα πας καλά
    Μελέτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή