Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

4η Έκθεση 24-30 Ιουνίου 2012

  • Έφτασε η ώρα της τελικής ευθείας. Ολοκληρώνουμε τα έργα μας, τα συγκεντρώνουμε και μου τα δίνετε το συντομότερο παρακαλώ!
  • Φωτογραφίστε τα έργα σας και δώστε τα σε USB στην Ντίνα για να τα συγκεντρώσει ή φέρτε τα την ερχόμενη Τετάρτη να σας τα φωτογραφίσουμε εμείς! 
  • Θα χρειαστούμε μια αφίσα και πάλι. Κάτι απλό σκέφτομαι για φέτος. Ίσως καμιά "πειραγμένη" ομαδική φωτογραφία μας; 
  • Για κάθε άτομο που συμμετέχει στην έκθεση θα χρειαστεί να δώσει περίπου 5-8ευρώ για τα έξοδα της έκθεσης: ενοίκιο αίθουσας, αφίσες, μπουφές
  • Για τον μπουφέ τα λεγόμενα finger food είναι η καλύτερη λύση όπως πάντα!! Δεν έχουμε όλοι ταλέντο στην κουζίνα γι'αυτό φέτος προτείνω να βάλουμε όλοι από μια δραχμή ;-) για να ψωνίσουν οι σεφ μας ώστε να μας φτιάξουν τις λιχουδιές που θα καταναλώσουμε όχι μόνο την βραδιά των εγκαινίων άλλα και για την υπόλοιπη εβδομάδα. 
  • Μην ξεχνάμε η έκθεση δεν είναι μόνο 2ώρες στα εγκαίνια (24 Ιουνίου) αλλά όλη η εβδομάδα   (μέχρι 30 Ιουνίου). Οφείλουμε να υποδεχόμαστε τον κόσμο, γνωστούς και μη και να επικοινωνούμε μαζί τους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιόν θα γνωρίσεις σε μια έκθεση ή τι θα ακούσεις για το έργο σου!!! Η επαφή των ανθρώπων μέσα από την τέχνη είναι από τα ωραιότερα συναισθήματα !
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στη συνέχεια.....γειαααααα!!!!!

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη κυρία,έχετε κρυφή ιδιωτική συλλογή απο αυτά τα ωραία gif που βάζετε τόσο συχνά?Κι όλα τόσο με επιτυχία?
    Αυτή ήτανε η ερώτηση Νο1.
    Τώρα πάμε στη Νο2: Θέλετε να μας πείτε πως τον Ιούνιο θα έχουμε γυρίσει στη δραχμή?Ξέρετε κάτι,εκεί στους καλλιτεχνικούς κύκλους,που μας διαφεύγει?
    Κατέφθασε η Νο3: Για να καταλάβω κι εγώ η καημενούλα,παίζει να κάμω στροφή στη καριέρα μου?Να αλλάξω γραμμή πλεύσης μήπως?Τι θα παίξει φέτος σε αυτή την έκθεση? ΕΕΕ?
    Εις τα προσεχώς λοιπόν....

    -μετά τιμής C.M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εννοείς να το γυρίσεις στη μαγειρική δεν είναι κακό. Δεν πάει τίποτα χαμένο....Αν εννοείς την πιθανότητα να γνωρίσεις κανένας σούπερ μάνατζερ και να σε απογειώσει σαν καλλιτέχνιδα και αυτό επίσης δεν είναι κακό.
    Ναι, έχω κρυφή gif συλλογή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή