Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Υγιή Πάθη

Έχει περάσει καιρός από την λήξη της φετινής μας έκθεσης και δεν είχα γράψει αυτά που σκεφτόμουν. Αυτό που μένει είναι η χαρά της συνάντησης. Μεταξύ μας και με τους άλλους. Η αίσθηση της ολοκλήρωσης μιας προσπάθειας και η επίτευξη ενός στόχου.Ο στόχος για τον καθένα εννοείτε πως είναι διαφορετικός. Εύχομαι να περάσατε ωραία και να πήρατε αυτό που χρειαζόσασταν.

Παρακάτω έχω βάλει κάποιες κουβέντες που με στηρίζουν και με καθοδηγούν. Ο  Merlin Mann λέει ότι θα πρέπει να φροντίζουμε τα πάθη μας και να τα κρατάμε ζωντανά. Το κάνουμε αυτό με την σκληρή δουλειά, με το να είμαστε ξύπνιοι, να αποτυγχάνουμε με αξιοπρέπεια, να κάνουμε παρέα με έξυπνους ανθρώπους, να πετάμε τις βλακείες, να λέμε "ίσως", να συγκεντρωνόμαστε στη δράση και πάντα μα πάντα να δεσμευόμαστε στην ημερήσια δόση κουράγιου, ειλικρίνειας και πληροφορίας που χρειαζόμαστε για να κάνουμε κάτι φοβερό!
Σας το αφιερώνω! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!!!


If we embrace the fact that no one can or should ever care about the health of our passions as much as we do, the practical decisions that help ensure Our Good Thing stays alive can become as “simple” as a handful of proven patterns—work hard, stay awake, fail well, hang with smart people, shed bullshit, say “maybe,” focus on action, and alwaysalways commit yourself to a bracing daily mixture of all the courage, honesty, and information you need to do something awesomediscover whatever it’ll take to keep your nose on the side of the ocean where the fresh air lives. This is huge.                                      
-Merlin Mann

1 σχόλιο:

  1. αχ, κρίμα, τα δικά μου τα πάθη ειναι αρρωστημένα....
    (το θέλετε και στα αγγλικά μήπως?)
    c.m.

    ΑπάντησηΔιαγραφή