Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η ανάγκη μας καθορίζει....

Γεια και χαρά σε όλους! Η φετινή έκθεση πήγε πολύ καλά. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και την φετινή χρονιά. Θα βρούμε σίγουρα τρόπο να γίνει αυτό γιατί δεν μας λείπει ούτε η φαντασία ούτε η αποφασιστικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο όλους εσάς που ήδη έχετε βάλει το χεράκι σας για να βρούμε και πάλι λύση στο γνωστό πρόβλημα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και σε όλη την ομάδα για την βοήθεια στην έκθεση. Ιδιαίτερα όμως στην "ειδική ομάδα δράσης" που σήκωσε τα μεγάλα "βάρη" της έκθεσης. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν φέτος. Ξέρουμε όλοι την διαδρομή και τα σκαμπανεβάσματα της. Ο λόγος που τα κάνουμε όλα αυτά είναι προφανής στον καθένα από μας. Όλοι έχουμε την ανάγκη μια φορά την εβδομάδα να σηκωνόμαστε από τους καναπέδες μας και να μαζευόμαστε να κάνουμε αυτά που κάνουμε. Αυτή η ανάγκη μας καθορίζει και μας ενορχηστρώνει. Πραγματικά δίνετε νόημα στη ζωή μου και σας ευχαριστώ για την στήριξη!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, θα τα πούμε από Σεπτέμβρη!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου